ADANA / İMAMOĞLU - Koyunevi İlkokulu

Koyunevi İlkokulu

Koyunevi Köyü İmamoğlu/ADANA
Vizyon
Milli ve Manevi değerlere sahip bilimsel düşünen bireyler yetiştiren bir okul olmak
Misyon
Değişen ve gelişen günümüz şartlarına uyum sağlayabilen, yenilikçi, özgün düşünebilen, kendini ifade edebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,vatanını milletini seven, sevgi , saygı ve hoşgörüyü temel alan, üretken bireyler yetiştirmek,bilinçli ve sorumluluk sahibi veliler oluşturmak, okulumuzun temel misyonudur.
Başarılar
Okulumuzda ilçemizin en eski ilkokullarından birisi olup okulumuzdan mezun olupta doktor,mühendis ,öğretmen polis,avukat vb...mesleklerde çalışan mezunlarımız vardır.Ayrıca milli futbolcu,milli güreşçi ve Türkiye´nin büyük atçıları okulumuzdan mezun olmuşlardır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Derse başlama 8:20 bitiş saati 14:20
Okulumuza her saat ulaşım mevcuttur.
taşıma var
Yerleşim Yeri
İlçe merkezine çok yakındır .Köyümüzün nüfusu yaklaşık 754´tür.Köyümüzün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.Köyümüzde İlkokul ve Ortaokul bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine uzaklığı 2km ve il merkezine uzaklığı 47km´dir.